2uk – Solutia pentru coletărie în Anglia

Cu totii cunoastem cateva persoane plecate peste hotare la munca sau mutati cu totul acolo, iar una dintre tarile in care romanii “adora” sa plece este Anglia. De ce acolo? Pentru ca familiarizarea cu limba engleza este multa mai usoara decat cu germana, austriaca sau altele la fel de complexe.

Cum ramane relatie dintre cei din Romania si cei plecati in strainatate?

Pentru ca familia nu o vei pierde niciodata iar prietenii buni iti vor fi alaturi de tine indiferent de situatie, relatia cu cei din strainatate sau cei din tara poate fi mereu intretinuta cu ajutorul conversatiei, desi pare greu acest lucru, deoarece multi uita de unde au plecat sau cine au fost.

Daca este ziua unui prieten ce faci? Pai il suni si ii urezi la multi ani, iar daca asta nu e destul poti sa-i faci un cadou si sa-l trimiti din Romania in Anglia sau invers (in cazul in care te afli in partea opusa a articolului). Cum faci asta? 2uk.ro vine in ajutorul celor din tara cat si din Anglia cu un serviciu de livrare si preluare door to door a coletelor. Astfel daca ai de trimis colete din Romania in Anglia sau retur, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe https://2uk.ro si sa faci o rezervare gratuita in care specifici adresa expeditorului si cea a destinatarului.

Dupa ce ai facut rezervarea, vine momentul impachetarii. Cu totii stim ca ambalajul conteaza foarte mult cand vine vorba de un cadou, nu poti impacheta un cadou in sacose de rafie :)) ideal ar fi sa impachetezi cadoul intai in hartie de ambalat cat mai frumoasa iar apoi acesta sa-l pui intr-o cutie rigida si rezistenta pentru a fi sigur ca ajunge intact la sarbatorit. Poate ti se pare absurd acest lucru “cutie in cutie” dar tine cont, cadoul tau va avea de strabatut cativa kilometri si cateva zile. Evita sa trimiti lucruri perisabile, carne si alcool, inspectorii vamali nu sunt prietenosi cand aud de aceste lucruri.

Acum la final de articol, cati dintre prietenii tai sau fostii tai prieteni sunt plecati peste hotare si ce le-ai trimite cadou daca ar fi ziua lor?

You Might Also Like