Cum devine un site inutil

Un site ia naștere din dorința de prezentare. Aici mă refer strict la site-urile unor firme care oferă servicii sau produse. Aceste firme vor să prezinte avantajele serviciilor proprii și să pună totul sub o lumină bună și informativă. Dar deseori acel site rămâne fără update și ajunge să fie doar o relicvă care strică mai degrabă aspectul afacerii. Așa devin aceste site-uri inutile pentru viitorii clienţi.

În perioada concediului prelungit al bugetarilor, ne-am gândit să ne relaxăm și noi măcar luni. Așa că, în loc de mersul la tipicul stropit și îndopat ne-am decis să ieșim la ștrand. Mi-am făcut rost repede de un costum de baie, nu de parcă n-aș fi avut dar e mai decent să mă duc cu unul întreg, acum că mi se vede deja bine burtica. Și după mi-am pus întrebarea dacă va fi ceva deschis sau nu. Am început să caut site-urile ștrandurilor în perimetru de 100 km. Să nu mergem nici foarte departe pentru câteva ore de refresh. Site-uri frumoase, și nici nu. Până la urma urmei nu asta a contat ci eu am vrut să aflu dacă sunt deschiși, să nu fiu nevoită să parcurg acel drum și să mă trezesc cu uși închise.

Până la urma urmei n-am plecat nicăieri. N-am vrut să pierd timpul și nici banii de motorină. Păcat, mare păcat. Iar dacă angajații au fost chemați la lucru, dar clienți prea puțini să se știe că nu era din cauza sărbătorilor ci din cauză că nu au știut să informeze clienții. Un post de 2 minute le lua și pe site ar fi apărut orarul de sărbători. Păcat.

Să nu uităm că site-urile ar trebui să ofere mereu informații proaspete, ca să își arate activitatea și să crească încrederea viitorilor beneficiari. Decât fără investiție permanentă mai bine fără site. În ultima vreme observ un nou val, și anume că firmele își fac pagini pe Facebook fiindu-le mai ușor de actualizat.Bine dar nu de durată și nici de încredere. Asta ar trebui să fie o opțiune suplimentară, aici mă refer la social media.

Vă recomand să investiți în așa ceva, nu degeaba se zice că internetul și tehnologia sunt viitorul, iar publicul de orice vârstă pe care o acoperă e tot mai mare. Altfel veți deveni în timp inutili. Un sfat dăruit cu drag.

You Might Also Like