Fotograful de nuntă – prietenul tău

În cele mai multe cazuri fotograful de nuntă este ales după preț și nimeni nu se gândește cât de importante sunt acele fotografii. Nu este îndeajuns să îți alegi fotograful de nuntă în funcție de prețul pe care îl cere. Sunt ai multe criterii de care trebuie să ții cont pentru ca la primirea materialelor să nu-ți pară rău de alegerea făcută.

  1. Să fie sociabil – Acest aspect contează foarte mult, deoarece comunicând cu voi ajungeți la o conexiune care va scoate tot ce e mai bun din voi. Expresii, gesturi, zâmbete, etc.
  2. Să fie stăpân pe ce vă recomandă – Recomandările pe care vi le sugerează fotograful vor cântării foarte mult pentru voi. Poziția corpului, a mâinilor sau orice indicație de posing contează. Dacă fotograful pe care l-ați ales preferă fotografiile naturale, aveți încredere în el.
  3. Să surprindă toate momentele – De cele mai multe ori și din cauza emoțiilor se pot uita momente. Cum ar fi o poză banală cu părinții. Poate în ziua respectivă nu realizați cât de important este, însă nu trebuie să omiteți acest lucru.
  4. Să fie calm – Acest aspect vă ajută și pe voi în ziua cea mari. Având persoane agitate pe lângă voi, indirect o să fiți și voi. Așa că, calmul fotografului vă poate crea o stare de liniște.
  5. Să fie inovativ – Fotografia de nuntă este una spotană și este nevoie să fii și invoativ. Să creezi momente care să scoată în evidența mireasa și mirele. O locația banală poate fi un loc pentru o fotografie extraordinară pentru voi.
  6. Să fie ,,psiholog,, – Uneori este nevoie și de așa ceva. Mireasa poate avea momente de panică și fotograful o poate scoate din această stare. În ziua nunții cel mai mult timp o să-l petreceți cu fotograful 😀 .

Indiferent dacă vă cautați fotograful pe facebook sau cu o simplă căutare pe google cu fotograf nunta suceava este obligatoriu să-l studiați cum este ca persoană. Nu aveți nevoie doar de serviciile lui, aveți nevoie și de o persoană care să vă ofere și o stare de bine în ziua nunți.

Așa că, nu uitați. zâmbiți și iubiți!

You Might Also Like