Zebra, noua amuletă

Nu-i așa că fiecare dinte noi a avut la un moment dat un obiect norocos, pe care-l purta la evenimente mai importante? O amuletă ce aducea uneori siguranța de sine? Se pare că nu prea mai e la modă să purtăm cu noi asemenea obiecte, dar se pare că unii consideră că acestea există implicit, le aduce siguranță și cred cu desăvârșire în asta. Un astfel de” obiect” este” zebra” sau trecerea de pietoni.

Unii cu încredere deplină în puterea magnifică a dungilor albe pe asfaltul deseori zdrobit, trec fără a privi împrejurul lor, putând fi comparați cu oglinzile cailor, pentru a nu se speria de anumite suflete sau obiecte. Această categoria superioară de înțelepciune se găsește printre noi și ne face nouă viața amară. Mă mir că nu și-au făcut încă o sectă unde să venereze dungile pe care trec zi de zi, fără a se gândi la vreun pericol.

Sincer, în această categorie aș pune cei care nu au condus niciodată un autovehicul, cei care nu au idee ce înseamnă legislația rutieră și cei care sunt atât de ocupați cu sine încât lumea din jurul lor pare doar un cadru.

Dragilor, zebra, amuleta voastră nu o să vă protejeze integritatea, mai ales atunci când călcați obiectul venerat de voi cu un metru înaintea mașinii mele. Vă doresc o trezire la realitate!

You Might Also Like